Salah satu makanan begitu popular di Sarawak. Pucuk paku yang lembut, berdaun atau tanpa daun terbuka digunakan sebagai sayur atau ulam. Midin sedap dimasak dengan belacan. Perghh… Sedap tak terkata. Betul, tak percaya cubalah rasa. Kalau bertandang ke Sarawak, jangan lupa merasa makanan ni. Sedap tau, rugi tak rasa.

HYE MY NAME IS MENA`S WELCOME TO MY BLOGGER ^^....This blog is all about my state at Kuching , Sarawak.. It's all about the culture , events , food and exciting place at Kuching.. Kuching is one of the most exciting place in Sarawak.. After all of you read this blog..i hope that you're gonna enjoy it and give you the impormation about Kuching of course.. Enjoy it ^_^
MY_LABEL
Friday, July 26, 2013
Midin....Yummmmmy n_n
Salah satu makanan begitu popular di Sarawak. Pucuk paku yang lembut, berdaun atau tanpa daun terbuka digunakan sebagai sayur atau ulam. Midin sedap dimasak dengan belacan. Perghh… Sedap tak terkata. Betul, tak percaya cubalah rasa. Kalau bertandang ke Sarawak, jangan lupa merasa makanan ni. Sedap tau, rugi tak rasa.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment